Ladda kontantkort

Dela

Om du väljer friheten framför förpliktelser, det vill säga kontantkort framför abonnemang måste du ladda ditt kontantkort när saldot eller laddningsperioden är slut. Det kanske låter jobbigt och omständigt att ladda kontantkort men det är det inte alls. Idag finns det många smidiga sätt att ladda sitt kontantkort på och dessa sätt ska vi titta på nu.

Så kan du ladda ditt kontantkort

  • Ladda kontantkort på mobiloperatörens hemsida. Du kan enkelt ladda ditt eller någon annans kontantkort direkt på mobiloperatörens hemsida med ditt bankkort, kreditkort eller via direktbetalning. Det är ett av de vanligaste sätten folk använder sig av när de laddar sina kontantkort.
  • Ladda kontantkort via en app. De flesta mobiloperatörer har en app som du kan installera på din iPhone eller Androidtelefon som du enkelt tankar ditt kontantkort med. Det brukar funka även när ditt kontantkort är tomt, annars är det bara att se till att du har tillgång till WIFI när du laddar kontantkortet.
  • Ladda kontantkort på din internetbank. Om du inte vill använda ditt bankkort kan du alltid logga in på din internetbank och ladda ditt kontantkort där, de flesta banker brukar ha den tjänsten.
  • Ladda kontantkort med värdebevis. Du kan även köpa ett värdebevis till exempel hos ett ATG-ombud. Värdebeviset består av en kod som du knappar in på din mobil så att den laddas. Det här är en mycket gammal metod som knappt används längre, men den funkar.
  • Automatisk påfyllning. Det finns även mobiloperatörer som automatiskt drar pengar från ditt kort när det är slut, men bara om du har valt det alternativet. Vi på kontantkorten.com fördrar att ladda kontantkortet på det här viset eftersom det inte kräver någon ansträngning alls.