Telenor

Telenor är en utav Sveriges största operatörer och företaget har sedan sin start vunnit omkring 2,5 miljoner mobilabonnenter och runt 645 000 bredbandskunder. Med tanke på den stora kundkretsen (och kanske det faktum att bolagets nät täcker ca 99 % av den svenska befolkningen) kan man dra slutsatsen att Telenor erbjuder högkvalitativa tjänster. Hos Telenor hittar..

Vimla

Vimla, som är en del av bolaget Telenor, har snabbt kommit att bli en populär operatör på marknaden då de lägger stor vikt vid ärlighet och öppenhet. Inga bindningstider och inga dolda avgifter är något som Vimla skyltar med och dessutom skänker företaget en del av sin vinst till välgörenhet. Hos Vimla hittar du schyssta..

Tre

En av Sveriges största operatörer Tre, har sedan sin start år 2000 hunnit skaffa en trogen kundkrets. Tre var faktiskt en av de allra första operatörerna som använde sig av 3G (därav bolagets namn) och med tanke på deras långa erfarenhet i branschen kan man lita på att Tre vet vad de håller på med…

Halebop

Halebop har länge kunnat skryta med att de har Sveriges nöjdaste kunder då de legat i toppen hos Svensk Kvalitetsindex. Kanske känner du till Halebops härliga reklamfilmer som gått varma på tv? Sedan bolaget slogs ihop med TeliaSonera år 2001 har man kunnat erbjuda sina kunder riktigt bra täckning och supersnabb surf i 4G till..

Hallon

Hallon är en relativt ny aktör på marknaden inom mobiltelefoni och har, tack vare sina flexibla och billiga lösningar, vunnit en mängd nöjda kunder. Hos Hallon får du alltid ett fast pris, oavsett om det gäller mobilabonnemang eller kontantkort, och dessutom slipper du bindning- och uppsägningstider. Det nät som Hallon använder sig av täcker 99..