Betyg

Fördelar

  • Från 99 kr /mån
  • 3G surf

Besök nu

Läs mer

Hallon - vårt omdöme

Hallon är en relativt ny aktör på marknaden inom mobiltelefoni och har, tack vare sina flexibla och billiga lösningar, vunnit en mängd nöjda kunder. Hos Hallon får du alltid ett fast pris, oavsett om det gäller mobilabonnemang eller kontantkort, och dessutom slipper du bindning- och uppsägningstider. Det nät som Hallon använder sig av täcker 99 % av de svenska invånarna vilket innebär att du får en snabb och stabil mobillösning till ett mycket rimligt pris.

Varför kontantkort hos Hallon?

Känner du att Hallon är den rätta operatören för dig, men känner dig lite skeptiskt till att teckna ett abonnemang, kan ett kontantkort ett bra alternativ för dig. Med ett kontantkort slipper du drabbas av tråkiga överraskningar på mobilräkningen och dessutom får du full kontroll över ditt mobilanvändande eftersom ditt kontantkort har en fast månadskostnad.

Hallon kontantkort Stor & Liten

De två kontantkort som Hallon erbjuder kostar lika mycket som deras abonnemang och dessutom innehåller de samma saker, det vill säga lika många samtal, sms/mms och surfmängd. Den enda skillnaden är att du själv måste fylla på kontantkorten när månaden är slut. Så här ser de två olika alternativen ut:

  • Kontantkort Liten. Här ingår 60 samtal, fria sms och 2 GB data.
  • Kontantkort Stor. Här får du fria samtal och sms samt hela 8 GB data.