Betyg

Fördelar

  • Gratis kontantkort
  • Surfa från 9 kr/dag

Besök nu

Läs mer

Telenor - vårt omdöme

Telenor är en utav Sveriges största operatörer och företaget har sedan sin start vunnit omkring 2,5 miljoner mobilabonnenter och runt 645 000 bredbandskunder. Med tanke på den stora kundkretsen (och kanske det faktum att bolagets nät täcker ca 99 % av den svenska befolkningen) kan man dra slutsatsen att Telenor erbjuder högkvalitativa tjänster. Hos Telenor hittar du både mobilabonnemang, mobilt bredband, kontantkort samt smartphones och surfplattor.

Varför skaffa kontantkort hos Telenor?

Ett kontantkort är ett bra alternativ för dig som vill ha full koll på dina mobilkostnader och samtidigt slippa bindningstider och fakturor. Hos Telenor kan du välja mellan två olika kontantkort som passar olika typer av livsstilar. Att beställa Telenors kontantkort är gratis och väljer du att prenumerera på månadsladdningarna bjuder Telenor på den sjätte laddningen.

Så ser Telenors kontantkort ut

  • Telenor Fastpris. Detta kontantkort är perfekt för dig som aktivt använder din mobiltelefon och vill ha full koll på dina utgifter. Det ingår fria sms, samtal och mms till ett fast pris och det enda du behöver göra är att välja en surfmängd som passar dina behov. Surfmängderna ligger mellan 0,1 GB till hela 50 GB.
  • Telenor Rörligt. Ett kontantkort för dig som inte har en smartphone och som inte ringer särskilt mycket. Här laddar du helt enkelt på med ett belopp som du sedan kan använda till sms/mms och samtal. Detta kort gäller i ett helt år så du fyller helt enkelt på kortet när det är tomt.

Dessutom kan du med Telenor Surf köpa till extra surf till ditt kontantkort när du vill. Period och surfmängd väljer du helt själv.